Onze diensten

PRAKTISCHE INFO

PRAKTISCHE INFO

Het plaatsen van een piekfijne tattoo vereist finesse en dus ook tijd. Om van uw ontwerp een unicum te kunnen maken waar u trots op kunt zijn, raden we aan om steeds een afspraak te maken. Zo kunnen we onze klanten en hun tattoo de aandacht en tijd geven die ze verdienen
ONTWERPEN

ONTWERPEN

In onze tattooshop te Antwerpen kunt u terecht voor het plaatsen van een zelfgekozen tattoo aan de hand van een tekening of voorbeeld, maar uw kunt ook opteren om onze creativiteit de vrije loop te laten. U geeft uiteraard mee wat u zelf voor ogen hebt, welke boodschap u wilt weergeven met uw tattoo of welk verhaal erachter schuilt. En wij zorgen voor een authentieke, onuitwisbare herinnering.
VERKOOP ARTWORK

VERKOOP ARTWORK

Naast het plaatsen van unieke tattoo’s, kunt u bij Soulpaint Tattoo ook onze ontwerpen en handgetekende artwork kopen. U kunt kiezen voor (in beperkte oplagen) het originele exemplaar - getekend met pen en inkt - op aquarelpapier 300g/m2, maar daarnaast is het ook mogelijk om een geprinte replica te kopen.

SOULPAINT TATTOO

Precisie in onze tattoo’s, professionaliteit in onze service

Passie, een tiental jaren ervaring en een charmant pand in het hartje van Antwerpen; meer was er niet nodig om in 2019 Soulpaint Tattoo te kunnen oprichten! Soulpaint Tattoo staat garant voor de beste kwaliteit als het op het ontwerpen van tattoo’s aankomt. Dankzij vergaarde kennis en kunnen we u het nodige vertrouwen geven zodat u volledig gerust kunt plaatsnemen in onze shop en zodat onze getalenteerde artiesten aan de slag kunnen gaan met uw ideeën.

Unieke en persoonlijke tattoos op maat

Klantvriendelijkheid en een vlotte service staan voorop bij Soulpaint Tattoo. De tattoo die u voor ogen heeft, wordt piekfijn ontworpen en geplaatst zodat u 100% tevreden weer huiswaarts keert. Afhankelijk van uw voorkeur, tekenen we free-hand of werken we met stencil. Laat ons gerust weten wat uw wensen en ideeën zijn, wij luisteren met veel plezier.

Brede waaier van verschillende stijlen

 • Black & Grey
 • Dark Surrealism
 • Cover up
Vrijblijvend langskomen

Onze Troeven

 1. CENTRALE LIGGING

  Soulpaint Tattoo is gelegen in de winkelgalerij van het Centraal Station in Antwerpen, ideaal dus voor wie zich verplaatst met openbaar vervoer.

 2. ONTWERPEN

  Het ontwerp van uw tattoo kunt u bekijken op de dag van uw afspraak. We nemen ruim de tijd om samen de juiste compositie en grootte te bepalen.

 3. HYGIENE

  Het aanbrengen van uw tattoo gebeurt volgens de voorgeschreven regels van de kunst en achteraf geven we duidelijke richtlijnen mee wat betreft de verzorging. Een goede genezing is uitermate belangrijk om tot een nog mooier eindresultaat te komen.

 4. RESPECT

  Tatoeëren is precisiewerk, dat hoeven we u niet te vertellen. Daarom heerst er bij Soulpaint Tattoo steeds een rustige sfeer. Wij besteden veel aandacht aan een feilloze klantenservice en behandelen elke klant dan ook met veel respect.

 5. PERFECTIE

  Welke tatoeages u ook wenst te laten zetten door Soulpaint Tattoo in Antwerpen, het resultaat moet perfect zijn.

 6. AUTHENTIEK ARTWORK

  Wilt u ons authentiek artwork graag presenteren in uw woning of kantoor? Dan voorzien we met plezier een kader of passe-partout zodat het werk helemaal tot zijn recht kan komen.

Wenst u meer informatie te ontvangen? Neem dan gerust contact op met onze gekende tattooshop in Antwerpen. Bovendien kunt u ons portfolio of onze facebookpagina bekijken om een blik te kunnen werpen op enkele van onze recente voorbeelden.

NEEM METEEN CONTACT MET ONS OP!

Informatie aanvragen portfolio