Wenst u meer info? Neem dan meteen contact op met Soulpaint tattooshop te Antwerpen!


 0495 41 22 76  Kom uw tattoo bespreken
Bekijk onze webshop

Praktische info

Maak een afspraak

Het plaatsen van een piekfijne tattoo vereist finesse en dus ook tijd. Om van uw ontwerp een unicum te kunnen maken waar u trots op kunt zijn, raden we aan om steeds een afspraak te maken. Zo kunnen we onze klanten en hun tattoo de aandacht en tijd geven die ze verdienen. We garanderen hoe dan ook een perfect resultaat waarmee u echt kunt pronken. 

Bespreek uw idee / Kom eens langs tot bij ons

Respect

Tatoeëren is precisiewerk, dat hoeven we u niet te vertellen. Daarom heerst er bij Soulpaint Tattoo steeds een rustige sfeer. Wij besteden veel aandacht aan een feilloze klantenservice en behandelen elke klant dan ook met veel respect. 

Hygiëne

Tattoeages en hygiëne gaan hand in hand. Zonder hygiëne, geen tattoo. Al onze gebruikte materialen worden uiteraard slechts één keer gebruikt en worden na gebruik onmiddellijk weggeworpen. Het aanbrengen van uw tattoo gebeurt volgens de voorgeschreven regels van de kunst en achteraf geven we duidelijke richtlijnen mee wat betreft de verzorging. Een goede genezing is uitermate belangrijk om tot een nog mooier eindresultaat te komen.

Nauwgezette verzorging

Aangezien we ervan uitgaan dat uw tattoo voor het leven is, besteden we veel aandacht aan het plaatsen van het ontwerp en aan de verzorging achteraf. We gaan er prat op erg hygiënisch te werken zodat uw tattoo zo snel mogelijk geneest. De nazorg gebeurt dan ook steeds met kwaliteitsvolle verzorgingsproducten. 

Centrale ligging

Soulpaint Tattoo is gelegen in het Centraal Station van Antwerpen, winkelgalerij nr: 1250 (schuin tegenover Belfius bancontact), ideaal dus voor wie zich verplaatst met het openbaar vervoer. Komt u met de wagen? Ook prima! Onder het station is een ruime parking voorzien. In onze shop is er een kleine wachtruimte, maar we raden aan om steeds op afspraak langs te komen. Op die manier blijven de wachttijden beperkt en kunnen we de nodige tijd nemen om onze klanten de uitstekende bediening te geven die ze verdienen.

Voor meer informatie of om een idee te krijgen van onze prijzen, kunt u ons contacteren via onze contactpagina.

Kom langs in onze shop

ONZE ZAAK